Comunity Manager

Què és un comunity Manager?

David Coghlan, professor en Trinity Collage de Dublín afirma:

"Es el arte de la gestión eficiente de la comunicación de otros online en las diferentes herramientas idóneas para el tipo de conversación que creamos conveniente con nuestros potenciales clientes (ya sea un blog, una comunidad a medida, una cuenta en Twitter, una Página de Fans en Facebook…). Es el rostro de la marca."


En aquest àmbit, per afició, inquietuds, per aprendre…he anat fent diferents blocs. Tot va començar ja fa gairebé set anys amb un bloc de la colla de amics que tinc des que vaig néixer pràcticament. Amb els anys, a mesura que ens fèiem grans, cada cop perdíem més el contacte per les rutines, el treball, les mandres i tot allò que té quan et fas adult, i el bloc va resultar ser una manera de mantenir la comunicació. A partir d’aquí, vaig començar a fer col·laboracions amb clubs, entitats, empreses i, fins i tot, a fer algun que altre assessorament de comunicació. Aquí us penjo un llistat dels blocs que he dissenyat o composat estèticament. En alguns d’ells hi participo a nivell estètic i en tasques de manteniment, en d’altres hi participo activament gestionant els continguts i, en la resta, només els he creat, estructurat i donat l’estètica per sol·licitud del propietari.
Amb tot això, també gestiono comptes de Facebook, Twitter i Google plus d’algunes empreses. No us les puc cità totes perquè no tinc permís, però un exemple el podeu trobar en Outcat i Terra de Maquis.

Blocs:


http://leduo2.blogspot.com/(En construcció)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada