Col·laboracions

Com ja he comentat en alguna altra secció, soc un cul inquiet, m’encanta col·laborar amb gent  amb iniciativa, dinàmica, pràctica i creativa.   A tot això li sumem que gaudeixo organitzant coses. Que penso  que cal sumar,  que cal aportar sempre alguna cosa a la societat i poder posar el teu granet per contribuir a millorar -la o generar aspectes positius.

Esport ciclista Manresa: per part de pare sempre  hem compartit la passió per l'esport i la bicicleta, d'aquí que des de ben petit hagi estat soci d'aquesta entitat. Durant uns anys vam estar dins la junta portant suport en temes de comunicació, disseny roba, web, xarxes, imatge, butlletins i la realització d'esdeveniments esportius Club Esportiu OutCat: Aquí amb un grup d'amants del territori  i la bicicleta vam emprendre el compromís de crear  una associació per promoure l'esport i un concepte d’esdeveniments esportius diferents.  Va sorgir la creació de la Bell Race, el que és ara el Raid Maqui, en el seu dia Terra de Maquis ( una cursa de dos dies en GPS en BTT que el seu dia vas ser revulsiva). A part d'aquests esdeveniments també vam portar a terme diferents accions amb Ajuntament, com promoure la primera ruta en bicicleta del 'Anella Verda de Manresa i molts altres  iniciatives que es volien portar a terme (en col·laboració amb altres entitats del municipi).

XALDIGA: enamorat del meu país, comarca i ciutat. Quan vaig tenir l'oportunitat em vaig sumar a conèixer  la feina que portaven  a terme  aquesta entitat que es una de les mes actives durant tot l'any.  Entre tot el què fan munten el famós correfoc de Manresa.  Sempre havia viscut la festa major de la ciutat des de fora. Quan vaig poder tenir temps i per ganes de valorar l'esforç de tots aquells que dediquen una part del seu temps lliure a preparar un esdeveniment tant magnífic. Vaig tenir la sort de poder entrar a formar part del grup  del Coll Llarg. També vaig estar col·laborant com a SAC(són les persones que vetllen per la seguretat dins els correfocs o accions de pirotècnica).

ADF Pla de Bages. La defensa, protecció del territori. Durant uns anys mentre estudiava, vaig estar treballant de guaita. Aquesta feina em va portar a conèixer  camins, entorns, pagesos i em va conscienciar de la importància de preservar els entorns.    Això va fer que em formes, vaig participar en accions d’extinció d’incendis forestals.

Associació  del barri de les Escodines: Les Escodines és un barri dels més vells de Manresa, antic Rabal de fora de les muralles de Manresa. Un Barri de pagesos, que ens els últims anys s'ha anat deteriorant, però de una gran bellesa. Crescut en aquest Barri on i viu la meva família que són molts actius, per tant sempre que podem  anem a col·laborar en accions, festes que fan , toca sumar i donar un cop de mà.

Associació turística Bages Impuls. Una associació d'empreses turístiques de la comarca del Bages.  Des de fa uns anys ens vaig vincular amb aquesta associació que  vol promoure la comarca com una destinació turística per promoure l’economia comarcal i fomentar desenvolupament per la zona on ens trobem. Tot creant sinergies de treball i fomentant iniciatives.


Revista Esportiva Araesport
Una iniciativa per donar conèixer els esdeveniments esportius, esportistes, fomentar les pràctiques saludables dins el món esportiu.  Amb aquesta revista comencem  una etapa de col·laborador redactant articles vinculats a rutes, esport i bicicletes
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada