Turisme


Diplomatura en Turisme: Tècnic en empreses i activitats turístiques, el 2.002 per la Universitat de Lleida (Escola Joviat de Manresa).

Professionalment

Consell Comarcal del Bages. Gener 2006- març 2011

Responsable de l’àrea de turisme: confecció i creació de productes turístics, gestió i promoció de la marca turística Bages terra de contrastos, edició de material promocional, participació en fires, coordinació amb altres entitats per desenvolupar projectes comarcals, suport al sector privat i assessorament turístic, tasques administratives pròpies de l’administració.

 
Guia turístic de l'empresa Transversal . Novembre 2004- abril 2010

Guiatge de visites per la ciutat de Manresa (Manresa modernista, monumental, Manresa Medieval) i en sales d’exposicions.

Informador turístic

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes, Consell Comarcal del Berguedà i Consorci del l‘Alt Berguedà. 2001 i 2007
Atenció al públic en oficina de turisme i en fires de turisme com el SITC, la Fira de Turisme Rural de Cornellà, de Badalona...

Pràctiques de turisme 

Consorci de l’Alt Berguedà. Mes de juny 2002 – setembre 2002 (800h)
Atenció al públic i promoció de la comarca, tasques administratives diverses, recopilació de dades i planificació de llibres i fulletons.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes. Mes de juny 2001 – setembre 2001 (800h)
Atenció al públic, tasques administratives de suport a la gerent del Consell, disseny d’enquestes de satisfacció, recopilació de dades per editar llibres, tasques de suport en l’elaboració de publicitat i fulletons.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada