Dissenys gràfics

No em considero un dissenyador, però m’agrada el disseny, crear  és entretingut i artístic. Des de que vaig estudiar Publicitat i Relacions Públiques, he anat fent feines del tipus freelance, per empresa, equips i clubs lligat al món esportiu. D’aquí acabat desenvolupant una secció més professional. També he portat a terme moltes tasques d'assesorament d'imatge corporativa.
.
Això m'ha permès tenir un coneixement de les necessitats d'un estudi de disseny i les necessitats del client final. algunes de les feines que he acabat fent

365 Store & The Cyclery 
Des del 2013 estic d'encàrregat de comunicació  del grup  365 empresa del sector de les bicicletes. E naquesta empresa porto la gestió de la part d'imatge, comunicació, esdeveniment i la gestió de  la botiga de 365 Manresa.

Disseny fulleto Mònica Blasi Servitja Fisoterapueta
Fisioterapeuta Mònica Blasi Servitja: desembre 2012

Nous dissenys i imatge del centre de fisioteràpia Mònica Blasi. Creació i disseny de flyer promocional, flyer descompte i targeta calendari.

S’ha intentat buscar una línia corporativa lligada amb el logotip del centre, estandarditzar els colors de l’empresa i començar a buscar una linealitat en la gràfica.
Imatge Bloc Xalet Coll de Pal
Imatge bloc Xalet Coll de Pal

Xalet coll de Pal:
abril de 2012 encàrrec de disseny del logotip del refugi, estructuració, maquetació del bloc i assessorament  en comunicació. En una segona fase participarem en la creació de producte turístic.

xaletcolldepal.blogspot.com
Imatge bloc Fisioapunt Vitality
Imatge bloc Fisioapunt Vitality
Centre Fisioapunt Vitality des del 2011:  flyers, creació de material per les xarxes socials(retoc fotogràfic), disseny i estructuració del bloc


fisioapuntvitality.blogspot.comCartell Bell Race fet amb la Gent de Vèrtic

Outcat des del 2010

Dissenyador i supervisio del material gràfic d' Outcat. Samarretes equips i club, material de curses...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada