Dissenys de roba

Les ganes, per crear, dissenyar, confeccionar, m'han portat durant molts anys a fer diferents dissenys de  roba esportiva, samarretes casual i la  creació de dissenys en el sector del tèxtil. Aquí teniu algunes de les feina fetes Montfort -Bartumeus (Nascuts per anar amb bicicleta)

Encàrrec de personalització per la Família Montfort-Bartumeus: conjunt de maillots de ciclisme de Coolmax amb culot Badana 3D totalment personalitzats. També es va dissenyar un maillot pel nadó.


 
Caracremada i terra de maquis
Col·lecció de roba i tasses com a “merchandising” de producte turístic. Inspirada en el maqui Caracremeda (Ramon Vila ). Disseny fresc, juvenil, informal, amb un traç brusc. 


Creat per encàrrec d'Outcat, per ser distribuït a través de oficines de turisme del Bages i Berguedà i punts turístics on ofereixin productes vinculats amb la temàtica maqui.
Mocador de coll esportiu
Creat per l’esdeveniment "Up and Down"
Dissenyadors: Oriol Fontanet i Marc Ribas Serra
Estil: minimalista, es busca un mocador atractiu, juvenil, que per una part es pugui veure els logotips de les marques, però que a nivell estètic sigui agradable i poc recarregat gràficament.

Samarreta tècnica de coolmax
Creada com a obsequi  pels participants a la competició "Terra de Maquis 2011".

 Dissenyador: Marc Ribas Serra

Estil: es va integrar la imatge de la cursa conjuntament amb els logotips del patrocinadors; fet que feia que caigués en la temptació de recarregar-la visualment. Es va treballar amb 3 colors (blanc, vermell i negre) que ja eren els colors que predominaven en l’esdeveniment. Es va buscar un disseny agradable, notori, buscant una senzillesa i una simplicitat per donar-li elegància i defugir de la vulgaritat.

Confeccionada amb la casa RONDODissenyador Oficial d'Outcat temporada 2010- 2011

Conjunts de ciclisme: Teixits coolmax pantalo, lallot, Armilla, escalfa braç

Estil: es va jugar amb la imatge corporativa de l'empresa: els colors Blaus , blancs i negres. és buscava transmetre aquest aire fresc de l'empresa d'esdeveniments Outdoor


Confeccionats amb la casa Lider  


 Samarretes corporatives Outcat temporada 2010- 2011
Serigrafia a dos tintes davant i darrera
Serigrafia sobre una samarretes de coto una negre pel públic en general i una samarreta de color blau cian(color corporatiu de Outcat) pels socis i personal d'Outcat.Esport Ciclista Manresà

Imatge Maillot Esport Ciclista Manresà
Encàrrec de fer un logotip i un maillot diferent pel 75 anys de l'entitat. confeccionat amb la casa Best
Disseny equip de running/ outdoor Apali temporades del 2007 al 2010

Imatge Samarreta Apali davantImatge Samarreta Apali darrera
Samarretes pels components de l’equip i per ser venudes per ajudar a finançar els Apali
Colors de l’equip: blanc. negre i vermell
Samarreta de coto serigrafia a 2 colors: blanc i vermell
Objectiu promocionar la web de l’equip i donar a conèixer els valors del Apali: noblesa, dedicació, constància, superació. D’aquí el disseny de la rosa dels vents


Imatge maillot equip Apali ciclisme
imatge equip Apali samarreta runningConjunt de ciclisme jugant amb els colors corporatiu de l’equip(vermell, blanc i negre). El conjunt esportiu constava de Maillot, culot, armilla i jaqueta d’hivern.  


També es va dissenyar una conjunt de running de material tècnic confeccionada amb la Casa Lider. Samarreta de màniga curta i samarreta de tirants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada