divendres, 2 de març del 2012

Dia 1 de març s’han obert les inscripcions per la Terra de Maquis 2012 de 230km


Terra de Maquis és una de les curses en bicicleta de muntanya per etapes de les més dures que es disputa a l’estat,  pel seu traçat, quilometres, desnivell i navegació per GPS. El dia 1 de març s’ha obert el període d’inscripcions a través de la web www.terrademaquis.com.

La cursa que es disputa al Bages els dies 16 i 17 de juny de 2012, presenta aquest any grans novetats, d’entre les quals destaquem l’agermanament amb la ruta/empresa Pedals de Foc, tot un referent en el món de les rutes de Trekkinig i BTT, i els canvis en el traçat del recorregut de les dues etapes de l’esdeveniment. L’organització ha buscat trams tècnics i divertits, però exigents, per fer que els participants posin a prova tota la seva preparació per afrontar el repte de Terra de Maquis.

Les inscripcions es poden fer via online a través de la web oficial de la cursa. Els participants es poden apuntar fins el dia 16 de maig en la modalitat d’inscripció anticipada individual per un preu de 130€, o en grups de mínim 3 corredors i màxim 6 per un preu de 115€ per participant. Els 40 primers inscrits obtindran un pack de productes SIS valorat en 40€. A tots aquells participants que facin la inscripció abans del dia 16 de maig se’ls personalitzarà l’obsequi record de la Terra de Maquis amb el seu nom. A partir del dia 17 de maig,  la inscripció individual passarà a tenir un preu de 160€ i la de grup 130€ per participant. Les inscripcions es tancaran el dia 4 de juny.

Tots els inscrits abans del dia 29 de març, tindran la possibilitat de poder assistir gratuïtament al curs de GPS que organitza Outcat, la botiga Cyclery i l’empresa de formació amb GPS Nosegps, que es realitzarà a les instal·lacions de la Botiga Cyclery els dies 29 i 31 de març. Per més informació posar-se en contacte amb info@out.cat

Terra de Maquis es caracteritza pel tracte al participant, és una cursa on l’organització intenta mimar tots els detalls possibles per intentar que tot corredor pugui gaudir d’una aventura esportiva. La cursa inclou 15 avituallaments, 2 dinars, 1 sopar, la pernoctació, l’esmorzar, un obsequi record per a tots els participants, el trofeu finisher pels maquis que aconsegueixin completar les dues etapes, premis metes volants en cada etapa i un espectacular sorteig de material esportiu per a tots els participants.

Durant aquests mesos i fins el 16 de juny, dia d’inici de l’esdeveniment, s’aniran desvelant detalls del nou traçat, dels obsequis, dels premis pels participants i moltes més sorpreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada